Foto: DPG Media

Sergio Herman geeft in Het Laatste Nieuws aan dat hij er meer wil zijn voor zijn kinderen. Het blijft niet enkel bij een goed voornemen zo blijkt, want de chef ziet zijn kinderen nu veel meer dan vroeger.

Sergio is duidelijk erg trots op zijn nageslacht. “Mijn oudste zoon Boy kookt intussen in AirRepublic, hij doet dat helemaal zelf en ik ben supertrots. Dat is niet gemakkelijk voor hem, als zoon van Sergio Herman.”

Ook voor zijn dochter heeft hij alleen maar bewondering. “Zij is net begonnen in Ter Groene Poorte, de hotelschool waar ik zelf gestudeerd heb. Zij legt zich vooral toe op patisserie.”

Uiteraard doet het de chef plezier dat zijn kinderen interesse hebben in zijn grote passie. “We zijn vaak samen gaan eten. In het begin lustten ze bijna niets, maar nu omarmen ze heel veel smaken. Dat is toch het mooiste van het leven? Genieten, lekker eten, kwalitatief met mekaar bezig zijn, de wereld ontdekken in je mond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.