Foto: VTM

In Dag Allemaal vraagt de reporter aan Alex Agnew of de komiek het nog leuk vindt om zijn beroep uit te oefenen in deze tijden waarin iedereen zo snel op zijn tenen getrapt is.

Alex zelf relativeert het hele gebeuren. “Ik zou me kunnen ergeren aan al dat wokegedoe, maar ik heb er bewust voor gekozen om het ’n interessante periode te vinden”, gaat hij van start. “Er zijn meer meningen dan ooit, wat mij veel voeding geeft voor grappen.”

Alex is bekend geworden doormiddel van erg extreme humor zo geeft hij zelf aan. “Wie mijn YouTube-geschiedenis bekijkt, denkt wellicht dat ik een extreme communist of complotdenker ben. Nu, ik moet die extremen opzoeken, want het is daar dat je comedy vindt.”

Toch geeft hij aan niet langer te provoceren om alleen maar te provoceren, daar is Alex te oud voor geworden, zo geeft hij zelf aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.