Foto: VTM

Kijkend Vlaanderen heeft onlangs kunnen zien hoe Blind Getrouwd-deelnemers Matthieu Angel en Isabelle Olivier lijken af te stevenen stevenen op de gevreesde friendzone. Hoewel het koppel het aardig met elkaar kan vinden op een vriendschappelijke manier, lijkt er van passie nog niet echt sprake te zijn.

“Die intimiteit is bij ons echt wel oké, hoor”, gaat Isabelle van start in Dag Allemaal. “Matthieu zegt dat hij me minder fysieke aandacht heeft gegeven na de huwelijksreis, maar ’t is niet dat hij me genegeerd heeft. Als hij me wat minder vastpakt of knuffelt, is dat omdat hij moeite heeft om zoiets openlijk te doen, of met m’n vrienden erbij. Vergeet niet we elkaar nog maar twee weken kennen, hé”

Buiten het oog van de camera’s is het volgens Isabelle een heel ander verhaal. “’t Is niet dat we elkaar níet aanraken, hé. Wij zijn jonge mensen die elkaar op alle vlakken moeten ontdekken, maar zoiets gebeurt niet altijd in het openbaar of voor de camera’s.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.