Copyright: VTM

Nora Gharib is de laatste tijd haast niet van het beeldscherm weg te denken. Acteren, presenteren, het gaat ze schijnbaar allemaal moeiteloos af. Wanneer de reporter van De Morgen vraagt of de jonge ster dit wel allemaal gecombineerd krijgt, geeft ze volgend antwoord.

“In het begin van mijn carrière kreeg ik regelmatig de vraag: ‘Wat wordt het nu, acteren of presenteren?’ En het is inderdaad zo dat er maar weinig presentatrices zijn die tegelijkertijd ook acteren. Dat is begrijpelijk, want zodra de mensen je te goed kennen, is het misschien moeilijker om een rol geloofwaardig neer te zetten.” Toch lijkt het combineren van de twee jobs momenteel erg goed te lukken en de aanbiedingen blijven volop binnenstromen.

Zelfs op muzikaal gebied is er enorm veel interesse in Nora, zo blijkt. “Er wordt me regelmatig gevraagd wanneer ik mijn debuutalbum zal uitbrengen”, vertelt de actrice. “Maar daarover kan ik duidelijk zijn: daar heb ik nu echt geen tijd voor. Acteren, presenteren en daarnaast ook mama zijn, dat is al meer dan werk genoeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.