Foto: VTM

‘Joris’, dat is de titel van het nieuwe album van Metejoor. Tijdens de voorbereidingen van zijn album ging Joris, zoals Metejoor echt heet, erg diep graven in zijn gevoelens, zo staat in Story te lezen. Zo zou de zanger zijn gaan praten met psychologen en coaches om zichzelf beter te leren kennen.

Zijn nieuwe single ‘Sorry Joris, eigen schuld’ is één van deze pareltjes die het resultaat zijn geworden van het soulsearchen waar de zanger zichzelf aan heeft onderworpen. Het nummer gaat over het einde van zijn vijf-jaren-durende relatie met Britt.

“Ik had het gevoel ‘is het mijn schuld?’ ‘Had ik dingen anders kunnen aanpakken’”, gaat Metejoor van start. “Je kunt niet meer doen dan je best, maar soms is dat niet genoeg en ga je uit elkaar. Dat was geen makkelijke beslissing en het doet enorm veel pijn als je afscheid moet nemen van iemand van wie je houdt.”

“Ik ben heel blij dat ik mijn gevoelens heb kunnen neerpennen en omzetten in een liedje. Er viel een last van mijn schouders. Het werkte enorm therapeutisch. Ondertussen heb ik de breuk ook een plek kunnen geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.