Foto: VRT

Het sprookje van Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline De Vos, zou wel eens ten einde kunnen zijn, zo staat te lezen in Dag Allemaal. Het koppel werd namelijk al een hele tijd niet meer samen gespot.

Vermoedelijk maakte de verschillende levensstijlen de relatie er niet gemakkelijker op. Junior is namelijk erg vaak in Frankrijk aan het werken aan het kasteel en als hij in eigen land is, dan is dit vaak omwille van zijn drukke racekalender. Pauline daarentegen heeft het ook erg druk met haar job als hr-consulente.

In het verleden bleken er ook al een paar probleempunten te zijn. Zo zou Pauline in het verleden al hebben uitgelaten dat ze wel eens jaloers kan zijn en dat dit tot discussies kan leiden. Ook zou ze niet genoeg aandacht van Junior krijgen. Een beschuldiging waarop Junior het volgende reageerde: “En ik erger me er dan weer aan dat ze me voortdurend wil aanraken als een hondje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.