Foto: Play4

Hoewel James Cooke het thuis erg naar zijn zin had, kon dit niet bepaald gezegd worden over zijn schoolperiode, zo valt in Primo te lezen. “’Ne speciale’ noemden ze mij, omdat ik uit de pas liep en als weirdo werd bekeken. Ik had ADHD, worstelde openlijk met m’n geaardheid, ik was te ‘anders’”, geeft hij aan.

Aan deze periode van zijn jeugd denkt de tv-maker vanzelfsprekend liever niet te vaak terug. “Het was gewoon een héél mottige periode. Gelukkig kon en mocht ik thuis dus wel mezelf zijn. Het is wel zo dat die periode een leerschool geweest is, los van die pesterijen. Je leert uit de pieken en dalen.”

En of James geleerd heeft uit deze moeilijke periode. Vlaanderen heeft de tv-maker ondertussen leren kennen zoals hij ook in het echte leven is. “Wanneer een verhaal me raakt, waarom zou ik mijn tranen dan wegduwen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.