Foto: VTM

11 September 2001, een dag die in het collectief geheugen gegrift staat als de dag van de aanslag op de WTC-Torens. Voor Olivia Trappeniers heeft deze dag echter nog een éxtra lading, zo valt te lezen in Dag Allemaal. Op die bewuste dag in september heeft de familie van Olivia namelijk ontdekt dat de moeder van de zangeres MS heeft.

“Ik was vier op dat moment en met mijn ouders op vakantie in Florida”, gaat Olivia van start. “Mama wilde ’s ochtends uit het bad stappen, maar ineens was ze draaierig en viel ze. Haar benen voelden zo zwaar dat ze bijna niet meer kon stappen. We hadden meteen door dat er iets niet klopte, maar mama wou gewoon voortdoen.”

Die dag had de familie een uitstap naar Disney World gepland, maar door de aanslagen werd het park na enkele uren al afgesloten en moest iedereen huiswaarts vertrekken. Hoewel de mama van Olivia vertelde dat het park gesloten was omdat Minnie Mouse ziek was, kwam het voor de moeder van de zangeres als een godsgeschenk want ze voelde zich naar eigen zeggen echt niet goed.

Eens geland in België werden er een aantal onderzoeken gedaan en werd er MS vastgesteld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.