Foto: VTM

Klaasje Meijer is één van de drie verraders in het populaire VTM-programma “De Verraders”.

Hoewel Klaasje in het gewone leven niet wil liegen, is de Nederlandse door haar rol toch verplicht om in het spel de medekandidaten om de tuin te leiden.

“Ik moet zeggen dat dit spel met je geweten aan de haal gaat, “gaat Klaasje van start in Dag Allemaal. “Ik heb ’t zeker als zwaar ervaren, omdat ik in het echte leven houd van mensen die rechtdoorzee zijn, daar kan je het best mee werken. Ook mijn vriendschappen zijn daar meestal op gebaseerd. En in dit spel is dat helemaal weg, opeens is iedereen je vijand.”

Klaasje heeft zich tijdens het spel regelmatig moeten inspreken dat het maar een spel is en dat ze het niet emotioneel mocht opnemen. “Dat heeft mij voor een deel geholpen, maar het blijft een tweestrijd. Het knaagde om glashard te moeten liegen, maar je kan er niet omheen in een psychologisch spel als De Verraders”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.