Foto: VTM

De schoonmoeder van Tanja Dexters wou het huwelijk van haar zoon niet bijwonen, zo valt in Story te lezen.

“Ze heeft nooit kunnen aanvaarden dat Michael en zijn ex uit elkaar zijn gegaan”, gaat Tanja van start. “Ze is van het idee dat je moet samenblijven als je een kind hebt. Kort na hun breuk zijn Michael en ik beginnen te daten, maar zij denkt dat onze romance al veel langer bezig was, wat totaal niet waar is.”

Het model vindt het erg jammer dat haar schoonmoeder een bepaald beeld van haar heeft en ze haar geen kans wil geven om elkaar beter te leren kennen. Vermoedelijk spelen de geruchten dat Tanja enkel zou huwen voor geld hier ook een grote rol in.

“Michael en ik trouwen met een huwelijkscontract. Dat zorgt ervoor dat ik niet met al zijn geld kan gaan lopen. Als Michael iets zou overkomen, gaat alles naar zijn zoon. Natuurlijk geeft een huwelijk mij zekerheid. Ik wil niet op straat belanden als ik alleen kom te staan. Een huwelijk gaat om elkaar graag zien en voor elkaar zorgen. Maar ik zal niet rijk zijn als hem morgen iets overkomt, dat is ook de bedoeling niet. Het contract is op de juiste manier samengesteld”, geeft Tanja als weerwoord.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.