Foto: VTM

Kim en Emi, bekend uit Boer Zkt Vrouw, zijn officieel verloofd, zo vertelt het koppel in Dag Allemaal. Een aanzoek waar Emi nooit op gehoopt had want Kim heeft haar altijd wijsgemaakt dat hij niet wou trouwen.

Het was dan ook een ware verrassing toen Kim plotseling een romantische date had voorbereid. “Ik wilde onze romantische date uit ‘Boer Zkt Vrouw’ volledig nadoen voor het aanzoek. Op één dag heb ik het plan uitgevoerd. Ik ben ’s middags een ring gaan kopen en toen Emi ’s avonds met vriendinnen ging eten, heb ik de loods omgetoverd tot het decor van toen. Elk detail heb ik gekopieerd.”

Tijdens het diner met haar vriendinnen kreeg Emi het bericht of ze naar huis wou komen, eens thuis aangekomen zag ze het jurkje klaarliggen dat ze twee jaar geleden had aangedaan voor hun eerste date.

“Ik was overdonderd en begon lichtjes te huilen. Maar toen hij op één knie ging, besefte ik pas wat er gebeurde. Al snikkend heb ik ‘ja’ geknikt”, vertelt Emi doodgelukkig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *