Foto: Vandaag247.be

Frank Galan en zijn vrouw Christel vieren dit jaar hun 20ste huwelijksverjaardag. In Primo blikt het koppel terug op hun eerste ontmoeting.

Christel was in deze periode een echte workaholic en runde een team met ruim 40 man personeel. Papa Chico kwam optreden in het dorp en haar dochtertje vroeg of Christel na haar werk mee naar de clown ging kijken.

In haar haast botste ze op Frank die toevallig op dezelfde locatie moest optreden maar de weg was kwijtgeraakt. “We zegden alleen sorry, maar ik was zo van mijn melk dat ik de technieker vroeg of hij een mooie vrouw met lang blond haar van het Amerikaanse type had zien passeren”, vult Frank aan.

Als bij wonder zat deze vrouw op de eerste rij tijdens het optreden van Frank. Na afloop van het optreden ging de zanger op de blondine af en vroeg of ze een foto van hem wou.

“Ik dacht: ‘Wat moet ik daar in godsnaam mee?’ Maar hij gaf me toch zo’n handtekeningenkaart en wat bleek: hij had er z’n telefoonnummer op geschreven…”, besluit Christel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *