Foto: PhotoNews

“Amai Zeg, Wauw!” is dé nieuwe laat-avond-talkshow van Otto-Jan Ham die eerdere successen zoals De Laatste Show en Van Gils & Gasten moet doen vergeten. De titel is uiteraard een verwijzing naar de bekende uitspraken van Eddy Wally.

Uiteraard vindt dochter Marina Wally het een mooi signaal dat er nog steeds aan haar overleden vader gedacht wordt, maar dat ze toevallig moest vernemen dat er een programma met de bekende quotes van haar vader werd gemaakt, wringt toch een beetje.

“Niemand van de zender heeft me gecontacteerd of gevraagd of dit wel kon voor mij. Niet dat ik er iets op tegen heb, integendeel, maar ’t had wel gemogen natuurlijk. Of me eens uitnodigen misschien? Ik wist bijvoorbeeld niet wat voor programma dit zou worden”, geeft Marina aan in Dag Allemaal.

Toch wil Marina duidelijk maken dat het haar niet om een financiële compensatie te doen is. “Tuurlijk niet! Daar begin ik niet aan. Ik zie het vooral als een eer dat de mensen m’n papa duidelijk nog niet vergeten zijn”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *