Foto: VTM

Hoewel Tinne Ceuppens met verve de rol van de stoere Sam in familie vertolkt, blijft een echt grote doorbraak vooralsnog uit, tot grote frustratie van de actrice.

Tegen een serie als Knokke Off zou de actrice geen nee zeggen, maar helaas koos de regie voor een jongere cast. “Ze zijn dikwijls op zoek naar héél jong talent, prille twintigers. Dat kan ik alleen maar aanmoedigen, al zou ik die rollen natuurlijk zélf graag spelen”, vertelt Tinne in Dag Allemaal.

Wanneer de reporter van Dag Allemaal aangeeft dat ze misschien meer moet lobbyen, geeft Tinne aan dat dit inderdaad een manier is, maar stelt zich de vraag of dit wel bij haar karakter past. De actrice is naar eigen zeggen namelijk nogal introvert. “Ik ben niet de enige, maar het speelt me wel parten. Al komt er stilaan verandering in. Ik mediteer veel, om de chaos na een drukke dag weg te laten vloeien, en ik probeer mezelf ook gewoon op te peppen. Dat marcheert. Je zal zien, het komt goed”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *