Foto: VTM

Voor het eerst sinds de originele uitzendingen, die liepen tussen 1999 en 2007, zendt VTM de sitcom ‘Verschoten & Zoon opnieuw uit. De rol van de gierige garagehouder René Verschoten werd hierin glansrijk ingevuld door komiek Jacques Vermeire. Zoon Sven werd gespeeld door Aron Wade.

Ter gelegenheid van de heruitzendingen had Story een gesprek met Aron, die ook eeuwige roem vergaarde met de rol van sympathieke nerd Akke in de legendarische Ketnet-reeks ‘W817’. Het weekblad vroeg hem of en wanneer hij nog eens op het scherm te zien zal zijn.

“Awel, nu, hé”, lacht Aron. “Nee, in een nieuwe serie ga je me niet snel meer zien. Ook met theater ben ik gestopt. Ik schrijf nu thrillers, young adult-boeken en biografieën, samen met Ria Maes. En ik geef les aan het conservatorium van Brussel, zo kan ik mijn kennis doorgeven aan de volgende generatie”, klinkt het. “Ik voel niet meer de noodzaak om mij constant te bewijzen. Schrijven en lesgeven passen beter bij me. Spelen, zeker in het theater, is altijd spannend, en die stress wil ik niet meer”, legt hij uit

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *