Foto: VTM

Op 28 juni beviel Céline Dewitte van haar eerste kindje, een dochtertje Alice. Het is het eerste kindje voor haar en haar man akkerbouwboer Bart Beyaert die ze leerde kennen tijdens het dertiende seizoen van het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’ in 2020.

Bart en Céline zitten op een roze wolk door het prille ouderschap, al geven ze wel toe dat de kleine Alice flessenvoeding krijgt in plaats van moedermelk. In Story leggen ze uit waarom ze, noodgedwongen, die keuze maakte.

“Het was de bedoeling om Alice enkele maanden met moedermelk te voeden, maar ik produceerde in het begin geen melk, dus ben ik gestart met flessenvoeding”, vertelt Céline. “Eenmaal thuis begon de melkproductie wel op gang te komen, maar voor mij hoefde het niet meer. En voor Bart was het ook fijn dat hij meteen een flesje kon geven. Hij is een ongelofelijke papa”, verzekert ze liefdevol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *