Foto: VTM

Als baby werd Francisco Schuster geadopteerd uit Haïti, zo valt in De Morgen te lezen. Op een dag hoopt de zanger zijn thuisland te kunnen bezoeken maar vooralsnog is het er nog te gevaarlijk.

“Eerst moet de situatie daar wat veiliger worden”, gaat Francisco van start. “In de eerste plaats voor die mensen, want het moet een hel zijn om in zulke omstandigheden te leven.” De zanger hoopt dat de bevolking daar snel terug wat rust mag vinden.

Francisco lijkt de situatie erg te volgen in zijn thuisland. “Haïti wordt echt niet gespaard. De natuur is er al vele keren tekeergegaan, de president is er vermoord geweest, bendeleden terroriseren er de straten en het moet gewoon heel angstaanjagend zijn om daar te wonen.”

Toch moet dat bezoek aan Haïti er ooit komen. “Dat moet ik doen omdat er een stukje van mijn puzzel ontbreekt”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *