Foto: Vandaag247.be

Zillion-eigenaar Frank Verstraeten draait zijn hand niet om voor een schandaal meer of minder zo valt te lezen in TV-Familie.

De uitbater was tijdens de hoogdagen van de nachtclub stapelverliefd op Brigitta Callens. Toch moest Frank zijn uiterste best doen om een relatie met de ex-Miss België aan te gaan. “Haar vader vond mij niet geschikt als vriend voor zijn dochter. Dat heeft hij mij meteen duidelijk gemaakt”, geeft Frank aan.

Om de vader van Brigitta te overtuigen heeft hij haar naar eigen zeggen afgeperst. “Hij had een garage van Saab. Ik vernam dat hij op de Saab-stand van het autosalon moest werken, en dus stuurde ik daar een hostess naartoe. Een callgirl, zeg maar.” Die hostess heeft de vader van Brigitta toen meegenomen naar een hotelkamer.

“Toen hij in dat bed lag, heb ik hem daar gebeld. Natuurlijk voelde hij zich betrapt. Hij bood mij geld aan om te zwijgen ‘Het enige wat ik wil is uw dochter’, zei ik. De dag nadien stond Brigitta met haar valiezen in Antwerpen”, aldus Frank.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *