Foto: PhotoNews

Wanneer Story aan Zita Wauters vraagt wat er door haar heen ging toen Zomerhit vroeg of ze mee wou werken aan het programma, vertelt de jonge presentatrice dat er in de eerste plaats blijheid en dankbaarheid door haar heen ging.

“Ik heb niet lang getwijfeld, want dit past echt bij mij”, gaat Zita van start. “Op het Gala van de Gouden K’s heb ik vroeger al iets gelijkaardigs gedaan, dus helemaal nieuw is het niet. Maar nu is het voor een volwassenenpubliek, dat maakt het wel spannend.”

Zita lijkt al erg sterk in haar schoenen te staan ondanks haar leeftijd want ze heeft zelfs haar ouders niet om raad gevraagd toen ze haar deelname bevestigde. “Ik heb de hulp of toestemming van mama en papa niet meer voor nodig. Ik ben oud genoeg. Maar ik heb het hen wel onmiddellijk verteld en ze waren allebei heel enthousiast.”

Dat de tiener erg zelfstandig is blijkt ook uit het feit dat het ze onmiddellijk haar rijbewijs heeft gehaald toen ze 18 werd. “Nu ga en sta ik waar ik wil. Die vrijheid is zalig!”, besluit Zita.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *