Foto: Wim Dezutter

Jo Vally heeft zijn vizier gericht op de gemeenteraadsverkiezingen in 2024. In een eerder interview gaf de zanger aan dat hij al een tijdje een politieke carrière ambieert.

Collega en ex-politica Margriet Hermans geeft aan dat Jo zeker niet mag aarzelen om advies te vragen aan partijgenoten. “Hoe moet je stemmen, wie kent welk dossier, waar kan je de juiste info vinden…”, het is belangrijk om gebruik te maken van jouw netwerk in de politiek.

“Neem niet te snel stelling in voor je weet wat er speelt” geeft Margriet ook nog als goede raad, “want dit kan zo maar eens ontploffen in je gezicht of anders uitdraaien dan verwacht.”

“Maar ik ken Jo”, gaat de zangeres verder in Dag Allemaal. “Hij kan zichzelf goed inschatten. Misschien onderschat hij de impact een beetje, maar ik ben ervan overtuigd dat hij dit zal aankunnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *