Foto: Vandaag247

Door zijn pillenverslaving en tal van problemen is Bobby Prins destijds niet met Piet Roelen in zee gegaan. 

“Hij wou met mij doen wat hij met Helmut Lotti gedaan heeft. Maar ik vertrouwde het allemaal niet. Ook door die pillen. Op den duur was ik paranoïde. Ik vertrouwde niks of niemand meer. Omdat ik veel optredens had, heb ik hem afgewimpeld”, vertelt de zanger openhartig aan Primo.

“Maar met de steun van Piet Roelen was ik nu misschien een grote ster geweest”, geeft hij openlijk toe. Ondanks het feit dat hij weinig op radio en tv te horen en te zien was, bleef hij zijn carrière toch zo lang volhouden en dit komt volgens hem slechts door één ding: zijn trouwe fans.

“Ik heb zeker mooie kansen gemist, maar de fans zijn me altijd blijven steunen. Soms had ik twee optredens per dag, vaak 30 op een maand. Nu doe ik dat niet meer. Ik treed zo’n tien of twaalf keer per maand op. Dat is voldoende”, aldus Bobby.

Zijn zalen zaten hoe dan ook vol, zelfs terwijl hij weinig in ‘Tien om te zien’ kwam. Ook dat heeft hij aan zijn fans te danken, verneemt Primo van Bobby Prins.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *