Foto: Vandaag247

Jo Vally is sinds jaar en dag grote fan van Middelkerke. Vóór hij zich in de drukte van de zomer gooit, blaast hij graag eerst nog wat uit aan de Belgische kust. 

“Het voelt hier altijd een beetje als thuiskomen”, zegt Jo Vally aan Primo. Hij komt al van jongsaf naar Middelkerke en deed ooit zelf nog mee aan de Baccarabeker. 

“Ik ben altijd een binding blijven behouden met deze kustgemeente. Dus als ik eens een dagje vrij heb, komen mijn vrouw Marcella en ik graag naar hier naar hier”, aldus de zanger. 

“De mensen kennen me allemaal en ze spreken me aan, maar ik vind dat tof. Het zou veel erger zijn als ze dat niet meer zouden doen”, verneemt Primo van Jo Vally. 

Hij probeert vooral rust te vinden maar een praatje doen met de mensen is voor hem niet lastig. Hij heeft trouwens ook veel vrienden wonen in Middelkerke. Ook in Spanje heeft hij een appartement, waar hij regelmatig naartoe reist. “We hebben dat nog kunnen kopen toen de prijzen op de immobiliënmarkt heel interessant waren. Nu is dat niet meer te betalen, vrees ik”. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *