Foto: Play4

Gert Verhulst is gek op zijn thuisstad Antwerpen. Wanneer Showbuzz, de zomerspecial van Privé aan Gert zijn favoriete plekjes in de stad vraagt, deelt de oprichter van Studio 100 zijn favoriete restaurants en winkelstraat.

Restaurant Glass: “Een absolute aanrader! Wouter en Jurgen, allebei gepokt en gemazeld in de culinaire wereld, staan er aan het roer. Een klein restaurantje dat niet lang na zijn opening bekroond werd met een Michelinster. Toch blijft het zeer betaalbaar!”

Nebo: “Chef Dimitri en zijn vrouw runnen met veel liefde en toewijding dit toprestaurant. Jaren geleden was ik ook al vaste klant bij de vader van Dimitri. Ondertussen bekroond met een Michelinster, brengen ze een eerlijke, klassieke en degelijke keuken.”

De Kloosterstraat: “Vooral omdat er zo goed als geen kledingwinkels zijn. Je vindt er wel heel wat gezellige antiekwinkeltjes. Het is heerlijk om er op een vrije middag te kuieren en af en toe binnen te wandelen in een vintage meubelwinkel of een klassieke platenzaak.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *