Foto: Fonny Gijsels

De Romeo’s bestaan dit jaar twintig jaar, in deze periode heeft het drietal de mogelijkheid gehad om aan verscheidene projecten deel te nemen. Eén van deze projecten is een bioscoopfilm “H.I.T.” die ze in 2017 hebben uitgebracht.

“Onze bioscoopfilm ‘H.I.T.’ was dan wel geen hit in de bioscopen, de reacties waren positief én ik ben er nog steeds apetrots op”, gaat Gunther van start in Primo. “Op K3 na is er nog geen enkele Vlaamse groep die kan zeggen dat ze hebben geschitterd op het witte doek.”

Chris vond het een geweldige ervaring maar vindt het een beetje jammer dat VTM nog steeds niets heeft gedaan met de uitzendrechten. “Het is een beetje jammer en onbegrijpelijk dat ‘H.I.T.’ nog steeds niet uitgezonden is, want het publiek zou er dol op zijn”, geeft hij aan.

“Jezelf op een groot scherm zien is met geen woorden te beschrijven. Je rimpels zijn dan wat groter, maar daar heb ik geen problemen mee”, voegt Davy nog toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *