Foto: VTM

Dag Allemaal neemt ons mee naar 2009, de laatste rustige zomer voor Gunther Levi voor de grote doorbraak van De Romeo’s. Gunther is op dat moment twee maanden samen met zijn vriendin, en ondertussen vrouw, Charlotte.

“Ik heb Charlotte kort voor de zomer leren kennen, en twee maanden later zijn we met de auto op reis door Europa vertrokken. Naar de Côte d’Azur, Italië, noem maar op” gaat Gunther van start. “Voor ons was die reis een grote relatietest, zo van: als we dit overleven, komt het goed. En zie, veertien jaar later zijn wij nog altijd samen.”

Het was een avontuurlijke zomer vol foute afslagen, plotselinge stortbuien en bedenkelijke hotelletjes. “Ik herinner mij nog La Parisienne. Dat klonk erg romantisch, maar toen we daar aankwamen bleek dat een kruipkot met schimmel op de muren, zodat we daar zelfs niet zijn blijven slapen”, vertelt Gunther nostalgisch.

“Het was echt een fantastische, memorabele zomer, en je leert elkaar op die manier ook echt goed kennen”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *