Foto: VTM

Eind 2022 sloeg het noodlot toe voor Ann Van den Broeck, er werd namelijk borstkanker vastgesteld bij de artieste.

Ondertussen is Ann aan het revalideren maar dat houdt haar niet weg van het podium. Na haar succesvolle rentree in “Calendar Girls” eerder dit jaar, mag Ann zich aan een behoorlijk volle agenda verwachten. In het najaar is ze te zien in de musical “You Are My Sunshine” en naar jaarlijkse gewoonte gaat ze ook weer te zien zijn in de Winterrevue.

“‘Ik moet wel geregeld rust inbouwen’, zegt Ann in een interview met Dag Allemaal. ‘De goesting is groot om erin te vliegen, maar ’t lukt nog niet altijd.’

Ann geeft aan dat ze merkt dat haar lijf nog niet terug functioneert zoals voorheen haar ziekte: “Dat is confronterend, ook dat korte krullenkopje is nog altijd wennen.“

Het is nu vooral belangrijk voor Ann om nog niet te veel hooi op de vork te nemen. “Door de behandeling is ook mijn zenuwstelsel aangetast, als ik te veel prikkels krijg, slaap ik ’s nachts niet goed, daar moet ik rekening mee houden”, besluit Ann.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *