Foto: VTM

Na de kennismaking met zijn nieuwe baasje Marie, gaat Samson opnieuw een aantal nieuwe gezichten in zijn dorp zien. Zo worden de personages bakkerin Florentine (gespeeld door Martine De Jager) en brandweerman Bill (Michiel De Meyer) geïntroduceerd.

Nieuwe gezichten wil helaas ook vaak zeggen, het vertrek van een aantal bekende personages. Ook bij Studio 100 blijkt dit het geval te zijn. Meneer Spaghetti en Van Leemhuyzen (respectievelijk gespeeld door Koen Crucke en Walter Baele) zullen niet langer te zien zijn in de nieuwe afleveringen van Samson en Marie.

Koen Crucke werd een aantal maanden geleden al op de hoogte gesteld over de cast-veranderingen. “Er werd ons gezegd dat ze nieuwe personages wilden lanceren, wat een beetje normaal is.” zegt Koen in Dag Allemaal. “

“Maar nu moet ik plots vernemen dat Walter De Donder tóch nog mag meedoen. Walter Baele en ik zijn er dus doodeenvoudig uit gebonjourd”, concludeert hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *