Copyright: VTM

Volgens presentatrice Nathalie Meskens volstaat iemand graag zien niet om de liefde in stand te houden, dat verklaart ze in een interview met Het Laatste Nieuws.

Volgens het tv-icoon is zowel communiceren, respect, vertrouwen maar ook intimiteit erg belangrijk om het vuur aan te houden. “Hoe moe je dan misschien ook mag zijn, die fysieke connectie is nodig” gaat Nathalie van start.

“Je moet in een relatie, denk ik, alles durven benoemen. Ook de dingen die moeilijk zijn.”
Meskens heeft het naar eigen zeggen zien voorvallen bij bevriende koppels, waar geen van beide partners tijdig aan de alarmbel trokken, wat uiteindelijk tot een breuk heeft geleid.

“Mensen kunnen out of love vallen, dat is geen schande. Verliefd worden op iemand anders, dat kan. Maar praat daar dan over.”, gaat Nathalie verder.

Het is volgens Nathalie erg belangrijk om moeite te doen voor elkaar, “Af en toe die jogging eens aan de kant leggen en wat mascara opdoen” is erg belangrijk, “want te véél jezelf zijn hoeft ook niet” lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *