Foto: VTM

Francesco Planckaert werd al na dag één uit het programma ‘Special Forces’: Wie durft wint’ weggestuurd. Een schouderblessure deed hem de das om en nog verder doen was geen optie. 

“Ik kon mijn arm niet meer op tillen”, vertelt hij teleurgesteld aan Primo. “En omdat er niet meteen beterschap op komst was, hebben de operators me naar de exit verwezen”.

Hij was vol ambitie naar Marokko vertrokken en had voordien ook echt veel getraind. “Ik heb zelfs bergen opgelopen met een rugzak van twintig kilo. Maar ik heb me op de eerste dag dus geforceerd bij het opdrukken”, aldus Francesco. 

Zijn vader Eddy had vooraf gezegd: ‘Je bent zot als je hieraan deelneemt’ en achteraf bleek hij wel gelijk te hebben. Maar een blessure als deze valt uiteraard niet uit te sluiten “Ik vind dat ons avontuurlijke leven als Planckaerts mooi aansloot bij deze uitdaging. 

Ik geloof zelfs dat ‘Special Forces’ ook iets voor mijn vader was geweest”, vertelt Francesco Planckaert aan Primo. Er werd hen met de paplepel ingeven dat als je iets doet, je ervoor de volle 100% moet voor inzetten. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *