Copyright: VTM

Ondertussen is het voor hem al zijn vijfde nieuwbouw. Andy Peelman weet dus al goed waar hij over spreekt, wanneer het gaat over het bouwen van zijn nieuw huis.

Het wordt alvast een riante villa met onder andere ook twee badkamers, een binnenkoer en wellness. “In ons nieuwe huis gaan we bovendien vijf slaapkamers hebben, zo kunnen Tines ouders en haar broer zoveel komen als ze maar willen. Gezinsuitbreiding ten huize Peelman komt er niet meer. Ik ga er een dubbele zeemansknoop in laten leggen”, zegt hij lachend.

“Aan het einde van de rit zullen we toch aan een miljoen euro zitten voor de bouwkost alleen. Ik maak daar geen staatsgeheim van, iedereen weet intussen wel dat bouwen vandaag waanzinnig duur is geworden”, onthult Andy aan Dag Allemaal.

“Ik ga zelf niet veel hebben aan dat zwembad. Ik droomde ervan om ’s ochtends om zes uur een duik te kunnen nemen voor ik naar het werk vertrek, maar dat zal alleen maar in de warme maanden kunnen”, vertelt Andy aan Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *