Copyright: VTM

Andy Peelman is ondertussen zijn 5e nieuwbouw aan het zetten. Hij kent dus ondertussen wel de knepen van het vak. 

“Ik was het beu dat mensen te pas en te onpas bij mij thuis aanbelden’, zegt Andy Peelman aan Dag Allemaal”. En dus besloot hij te verhuizen naar een nieuwe droomwoning. 

Anno 2023 komt een huis optrekken met een extra pak stress. Er is namelijk geen zekerheid hoeveel het allemaal precies zal kosten. “Vroeger kreeg je van aannemers een offerte die minstens een maand geldig was. Nu werken ze met dagprijzen…”, onthult Andy.

“Ik woon nu tijdelijk met mijn vrouw Tine en onze dochters Lorelie en Feline bij mijn moeder, in het huis dat ik enkele jaren geleden voor haar kocht. In de tuin heb ik een tiny house laten zetten, waar mama nu tijdelijk haar intrek heeft genomen”, verneemt Dag Allemaal van Andy.

Hij woonde graag in Haaltert maar vond de woning net iets te klein geworden. Voor het gezin zelf was er in principe wel voldoende ruimte want er waren drie slaapkamers maar telkens als Tines familie uit Duitsland of vrienden langskwamen, werd het een te moeilijke puzzel. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *