Foto: PhotoNews

Twee zoals prins Laurent zijn er niet, elke journalist zal dat ongetwijfeld bevestigen. En ook Humo ondervindt opnieuw dat de prins er toch steeds wel opmerkelijke uitspraken op overhoudt. 

De Canvasreeks die recent gelanceerd is, werd gemaakt zonder de medewerking van de prins. “Wij leven in een democratie”, vertelt hij aan Humo als er gevraagd wordt of hij de reeks kan relativeren. 

“In een democratie heb je het recht om alles te zeggen wat je wilt over een ander, dat is nu eenmaal zo. Daar ben ik niet boos om. Maar het is soms wel erg om dat allemaal te moeten aanhoren”, aldus prins Laurent. 

Tijdens het interview vraagt hij naar de afkomst van de journalist van Humo. “Bent u van Antwerpen? Welja, zoals u ‘twintig jaar gelééje’ zegt. Ik dacht: ai, dat zijn Antwerpse klanken, dat komt me bekend voor. Bon, dat is een grapje, ziet u?”, deelt de prins mee.

“Dat ben ik. Het probleem is: ze hebben hier in België liever oude CD&V-types die saaie dingen vertellen, maar ik ben van het zuiden, ik zit zo niet in elkaar”, krijgt Humo mee in het verrassend interview. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *