Foto: VTM

Roel Vanderstukken en zijn vrouw Anne-Sophie zijn al heel wat jaren samen en dan komt natuurlijk de vrees of er op een gegeven moment geen sleur in de relatie komt.  

Maar volgens Roel is dat bij hen nog niet echt aan de orde. “Zolang je een relatie niet als een evidentie ziet, zolang er een uitdaging is, kan dat niet saai worden. Het kan niet goed gaan, maar dan moet je voor jezelf uitmaken hoeveel energie je er nog wilt insteken en of je dat voor jezelf kan verantwoorden”, vertelt hij aan Dag Allemaal. 

“Twee mensen die ongelukkig samen zijn: ik denk dat er niets ergers is in deze wereld”, aldus Roel. Volgens hem moet je dus niet bij de pakken blijven zitten en het zelf doen én nu als je iets wil veranderen. 

“Alleen bepaalt je gezinssituatie wel het een en ander. Als ouder kies je ervoor om geruime tijd rekening te houden met de planning van je kinderen. Dat betekent dat je af en toe iets voor jezelf opoffert”, bekent Roel Vanderstukken in Dag Allemaal. 

Daar staat echter wel de onvoorwaardelijke liefde van je kinderen tegenover volgens hem, wat uiteraard onbetaalbaar is. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *