Foto: VTM

Een drietal jaar geleden verloor Herbert Flack zijn vrouw na een val. Een zware klap die hij moest verwerken en wat hij zeer moeilijk te boven geraakte.

Maar nu is hij terug klaar om erin te vliegen. “Ik ben blij dat ik gevraagd werd voor ‘Assisen V: De Pizzamoord’. Eindelijk nog eens in het theater spelen, ik kijk daar enorm naar uit”, aldus Herbert aan Dag Allemaal. 

Hij zal de rol vertolken van Vincent Boulanger, een aan lagerwal geraakte radiopresentator die sterft aan een vergiftigde pizza. Het wordt dus niet enkel een aanslag op zijn leven maar ook op zijn lijn. 

“Ik probeer op mijn gewicht en conditie te letten, maar als je elke avond een pizza moet eten… Ach, we zullen wel zien, het is fun”, geeft hij mee aan Dag Allemaal.

De gedachte om de komende weken terug op de planken te staan doet hem glunderen. “Ik heb zulke goeie herinneringen aan Theater Elckerlyc”, zegt hij openhartig. “Daar heb ik nog in de Winterrevue staan zingen en dansen met die zotte bende. Ook met Carry Goossens hebben we hier voor volle zalen gespeeld”, aldus Herbert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *